CA70

70 jaar = 70 uur feest!

CALO Zwolle bestaat 70 jaar en dat vieren we groots met onze alumni, studenten, (oud-) medewerkers en relaties. Van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 november kun jij aanhaken op onze lustrum-specials. Van gymles tot sport-after-party-cipatie en van Calodoet! tot feesten in de late uurtjes: je zult er helemaal #andersteboven van zijn!

Heb je nog geen kaartjes kunnen bemachtigen, maar wil je wel graag komen? Wees gerust: ook aan de deur kun je nog kaartjes kopen voor het lustrumfeest!

Relatieborrel

#Partners | #Regio | #Netwerken

Wie jarig is geeft een feestje! De Calo nodigt al haar relaties uit om 70 jaar Calo te vieren op woensdag 22 november tussen 16:00 en 18:00 uur. We zorgen voor passend programma in samenwerking met onze partners stichting ON Campus en Eurest. De relatieborrel wordt georganiseerd in het Sportcafé. Wij zorgen voor de borrel, lekkere hapjes, muziek en feestelijke intermezzo’s. Leuk als je erbij wilt zijn!

Aansluitend kun je samen met ons de Eredivisie Volleybalwedstrijd tusssen Coniche (Zwolle) en TTPA (Arnhem) bekijken.

Aanmelden en meer informatie:
lustrum70@calozwolle.nl

In actie voor Warchild

Tijdens het lustrum van de Calo staat het goede doel Warchild centraal. Warchild zet zich actief in om met behulp van sport- en spelactiviteiten kinderen te helpen in het verwerken van oorlogstrauma’s. Met allerlei events en acties tijdens het lustrumfeest willen we Warchild ondersteunen dat meer beweegcoaches in staat worden gesteld om meer kinderen beter te kunnen laten deelnemen aan de activiteiten. Wat krijg jij in beweging?